Ligger du natt etter natt og ser i taket og sjekker med stadig større desperasjon hva klokken er, mens tanker og bekymringer raser rundt i hodet? Eller sover du urolig, våkner mange ganger i løpet av natten og sliter med å få sove igjen?

Da kan det norskutviklede søvnproduktet Somnia Plus være løsningen for deg.

 

Spesielt utviklet for deg som sliter med å sove

Ifølge Helsedirektoratet sliter 1 av 3 nordmenn med søvnen ukentlig. Derfor har vi utviklet Somnia Plus. Et kosttilskudd satt sammen av de fire mest brukte naturlige ingrediensene for god søvn. Disse urtene har i lang tid blitt brukt i naturlegemidler, og er kjent for sin evne til å fremme god og sunn søvn. Somnia Plus inneholder også Vitamin B6 og Vitamin B12 som begge bidrar til å redusere utmattelse.

 

Somnia Plus er et helt naturlig reseptfritt alternativ til vanedannende medisiner, noe som betyr at du med god samvittighet kan ta det hver dag hele året for best mulig effekt. Møt dagen våken og uthvilt med mer energi og balanse, og legg netter med urolig søvn og bekymring bak deg. Test Somnia Plus gratis i 60 dager!

Suksessprodukt for bedre søvn

Somnia Plus er laget spesielt for å bidra til god søvn, avslapning og indre ro. Det består av seks helt naturlige ingredienser som til sammen gir deg de aller beste forutsetninger for en god natts søvn.


Spesialtilbud akkurat nå:
Prøv Somnia Plus GRATIS* i 60 dager!

Hent info fra 1881.no
Felter merket med *er obligatoriske

Copyright Pharma Norge AS 2018. All rights reserved.

Tlf: 7580 3565       E-post: post@somniaplus.no