Ligger du natt etter natt og ser i taket og sjekker med stadig større desperasjon hva klokken er, mens tanker og bekymringer raser rundt i hodet? Eller sover du urolig, våkner mange ganger i løpet av natten og sliter med å få sove igjen?
Da kan det norskutviklede søvnproduktet Somnia Plus være løsningen for deg.

Utviklet for deg som sliter med å sove

1 av 3 nordmenn sliter med søvnen. Derfor har vi utviklet Somnia Plus, et tilskudd bestående av naturlige ingredienser for god søvn. Hovedingrediensen i Somnia Plus er Legevendelrot. Det finnes over 250 arter av Legevendelrot. I Somnia Plus bruker vi  Valeriana Officinalis som er den mest brukte og studerte arten. Planten brukes for sine beroligende og søvnfremmende egenskaper, og har i lang tid blitt brukt for å lette søvnløse netter.

 

GABA - din løsning for god søvn

Det dempende signalstoffet GABA (gamma-aminosmørsyre) finnes naturlig i kroppen, og er med på å roe ned aktivitet og nerveimpulser i hjernen. Dette hjelper kroppen og hjernen til å slappe av, noe som bidrar til redusert stress og bedre søvn. Det betyr at om du har for lave nivåer av GABA så kan det påvirke søvn og innsovning negativt.

Legevendelrot kan blant annet bidra til å øke mengden av GABA på naturlig vis, og kan derfor hjelpe deg til god søvn helt naturlig. I tillegg kan Legevendelrot også bidra til å øke mengden av Serotonin som er viktig for god og naturlig søvn.

Kombinert med 3 synergiskapende urtepartnere

For å optimalisere Legevendelrotens fordeler, har vi i Somnia Plus kombinert den med tre kraftfulle urtepartnere. Disse er Pasjonsblomst, Sitronmelisse og Kaliforniavalmue, som alle er synergiskapende urter og bidrar til å gi deg best mulig søvn. Vi har også tilsatt de viktige vitaminene B6 og B12, som begge bidrar til å redusere utmattelse.

 

Somnia Plus – et trygt og naturlig alternativ

Somnia Plus er naturlig og kan i motsetning til vanedannende alternativer tas regelmessig med god samvittighet. Med sine naturlige og velkjente urter vil Somnia Plus hjelpe deg på veien til naturlig god søvn. Møt dagen våken og uthvilt med mer energi og balanse, og legg netter med urolig søvn og bekymring bak deg. Nå kan du teste Somnia Plus gratis* i 60 dager!


Prøv gratis*                                                                                        


Spesialtilbud akkurat nå:
Prøv Somnia Plus GRATIS* i 60 dager!

Hent info fra 1881.no
Felter merket med *er obligatoriske

Copyright Pharma Norge AS 2018. All rights reserved.

Tlf: 7580 3565       E-post: post@somniaplus.no