Somnia Plus er laget spesielt for å bidra til god søvn og er satt sammen av naturlige ingredienser. Hovedingrediensen er Legevendelrot som er kjent for sine beroligende og søvnfremmende egenskaper. Den har i lang tid blitt brukt for å lette søvnløse netter. For å optimalisere Legevendelrotens mange fordeler, har vi kombinert den med tre kraftfulle urtepartnere. Disse er Pasjonsblomst, Sitronmelisse og Kaliforniavalmue. Vi har også tilsatt de viktige vitaminene B6 og B12, som begge bidrar til å redusere utmattelse.

Bilde av legevendelrot for naturlig søvn og avslapning www.somniaplus.no

 

Legevendelrot

Naturlig søvn og avslapning

 

Bilde av pasjonsblomst for naturlig og avslappende søvn og hvile www.somniaplus.no

 

Pasjonsblomst

Avslappende søvn og hvile

 

Bilde av sitronmelisse for naturlig og sunn søvn www.somniaplus.no
 

Sitronmellise

Sunn søvn

 

Bilde av kaliforniavalmue for avslapning og naturlig søvn www.somniaplus.no

 

Kaliforniavalmue

Avslapning og naturlig søvn

 

Illustrasjon av B-vitaminer som bidrar til å redusere utmattelse www.somniaplus.no

 

Vitamin B6 og B12

Bidrar til å redusere utmattelse.

 

Bilde av par som sover www.somniaplus.no

 

Somnia Plus

God søvn helt naturlig

 

Legevendelrot er en plante i kaprifolfamilien og har vært en populær medisinplante siden oldtiden. Den er kjent for sine beroligende og søvnfremmende egenskaper og har i lang tid blitt brukt for å bidra til god søvn. Det finnes over 250 arter av Legevendelrot, og både i USA og Europa er Valeriana Officinalis den mest brukte og studerte arten. Planten vokser hovedsakelig i tempererte områder i Europa og Asia, men kan også forekomme i Norge.

 

Pasjonsblomst kommer opprinnelig fra tropiske områder i Amerika og ble først brukt av urbefolkningen som en beroligende urt. Senere har den også blitt brukt i Europa i århundrer. Planten har blitt anvendt medisinsk som blant annet beroligende middel og mot søvnvansker.

 

Sitronmelisse er en plante i leppeblomstfamilien som har blad med sterk sitronaktig duft. Sitronmelisse hører hjemme i middelhavslandene og ble dyrket som medisinplante allerede i middelalderen. Planten blir blant annet brukt for sin evne til å bidra til avslapning og en god og sunn søvn.

 

Kaliforniavalmue er en ettårig art i valmuefamilien som stammer fra sørvestre Nord-Amerika. Den er blant annet kjent for sine beroligende egenskaper og evnen til å fremme god og naturlig søvn.

Innhold per anbefalt døgndose 1 tablett 2 tabletter
Legevendelrot 250 mg 500 mg
Pasjonsblomst 75 mg 150 mg
Sitronmelisseblad 75 mg 150 mg
Kaliforniavalmue 10 mg 20 mg
Vitamin B6 0,70 mg (50*) 1,40 mg (100*)
Vitamin B12 0,50 mg (20,000*) 1,00 mg (40,000*)
* % av referanseinntak

 

Prøv gratis*

 

 

Dette bør du lese før du prøver

Anbefalt dosering: 1 - 2 tabletter daglig. Inntas i forbindelse med et måltid. Anbefalt dosering bør ikke overskrides. 

 

Kosttilskudd bør ikke brukes som en erstatning for en variert kost. All bruk av mat og kosttilskudd i kombinasjon med livsviktige medisiner bør konsulteres med fastlegen.


Skal ikke brukes av gravide og ammende. Aldersgrense 18 år. Oppbevares utilgjengelig for barn. Bør oppbevares i romtemperatur

(15- 25 grader). 

 

Forsiktighetsregler: Magetarmsymptomer (f.eks. kvalme, magekramper) kan oppstå etter inntak av valerianarot. Hyppigheten er ikke kjent. Lege bør kontaktes dersom det oppstår andre bivirkninger som ikke er nevnt ovenfor.

 


Spesialtilbud akkurat nå:
Prøv Somnia Plus GRATIS* i 60 dager!

Hent info fra 1881.no
Felter merket med *er obligatoriske

Copyright Pharma Norge AS 2018. All rights reserved.

Tlf: 7580 3565       E-post: post@somniaplus.no